Joi, 2024-03-28, 3:19 PM
Bps - GaminG
Bine ati venit Guest | RSS
Site | AGAiN raman in istorie - Forum | Inregistrare | Login
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » » TRASH » Recycle Bin » AGAiN raman in istorie
AGAiN raman in istorie
INd1aNUData: Joi, 2010-03-04, 2:59 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grup: Administrator
Mesaje: 203
Reputaţie: 65
Status: Offline

Desi nu au avut parte de o ascensiune extraordinara in cadrul Arbalet Cup, recent a devenit oficial faptul ca polonezii vor ramane in istorie dupa evolutia lor din cadrul World Cyber Games 2009. Se pare ca jucatorii echipei AGAiN sunt singurii din istoria WCG ce au reusit sa castige medalia de aur de doua ori in cadrul aceleiasi discipline.

Organizationali instabili, dar mereu uniti

Intorcandu-ne la inceputul anului, luna februarie i-a gasit pe polonezi in cadrul organizatiei de origine daneza Meet Your Makers. Atunci echipa se hotarase sa opereze singura schimbare a anului asupra colectivului care de-a lungul timpului s-a mentinut unitar. Atunci Jakub "kuben" Gurczynski a revenit in echipa si intreaga poveste cu adaugarea respectiv excluderea lui Lukas "LUq" Wnek precum si prezenta lui Filip "pionas" Pionka in acest triunghi conjugal a luat bun sfarsit. Polonezii ajunsesera atunci la concluzia ca lucrul cel mai benefic pentru rezultatele lor este sa ramana impreuna, cu numele care se obisnuisera deja. A fost probabil decizia cea mai buna intr-un an in care s-au vazut nevoiti sa schimbe organizatie dupa organizatie, dezamagiti fiind de fragilitatea industriei esports.

In acest fir de desfasurare al intamplarilor, martie i-a gasit pe polonezi fara casa, dupa ce organizatia mama, Meet Your Makers, si-a anuntat falimentul si odata cu asta inchiderea usilor pentru o perioada. Toata miscarea s-a intamplat pe fondul neadministrarii corecte a fondurilor aflate la dispozitia bugetului lor, cel putin daca este sa ne luam dupa zvonurile ce au circulat cu insistenta in acea perioada. Desi fara vina, polonezii s-au vazut pusi intr-o situatie incomfortabila, presarata cu tensiuni, pentru mai bine de o luna. Putin aveau sa stie ca acesta este doar inceputul unor serii de aventuri urmand acelasi fir de evolutie

Din nou numai cu intentii pozitive si cautand sa-si atinga propriile scopuri, in aprilie echipa s-a vazut intr-un clinch de interese intre doua organizatii interesate de semnarea lor. La acea vreme, un anunt prematur ii punea pe polonezi in barca britanicilor de la Crack Clan, numai pentru ca o saptamana mai tarziu acestia sa semneze contractele efective cu WICKED-Esports.

Probabil ca nu a fost tocmai miscarea cea mai profesionala, insa la acel moment nimeni nu i-a invinuit fiindca tot ce s-a intamplat a fost sa urmeze brand-ul care le-a pus pe tava suma mai mare. Decizia avea insa sa-i ajunga din urma fiindca la scurt timp, polonezii s-au vazut din nou fara casa, intr-un scenariu asemanator. Tot ghinionul parea sa-i fii parasit in momentul in care au semnat cu Vitriolic Gaming, o organizatie cu un management britanic, dar care dispuneau de o puternica finantare din Kuweit. Invidiati fiind de oportunitatile care ii asteapta, polonezii puteau in sfarsit sa se concentreze din nou la jocul echipei si sa participe dupa o lunga perioada de absenta de pe scena internationala in cadrul Global Challenge Dubai. O plasare in top 4 le-a asigurat polonezilor un viitor oarecum linistit, intr-un loc cald, alaturi de crema scenei internationale. Nu a fost insa pentru mult timp, fiindca in noiembrie, dupa o neintelegere interna, organizatia mama Vitriolic Gaming s-a vazut ramasa fara suportul financiar din Kuweit, fapt ce a insemnat totodata si inchiderea usilor. Acest lucru insa nu a parut sa-i mai deranjeze pe polonezi, care s-au vazut din nou pusi intr-o situatie care le era deja familiara. Ba chiar dimpotriva, instabilitatea organizationala i-a ambitionat sa dovedeasca de ce sunt capabili si intr-o rastunare de situatie au cucerit aurul in cadrul World Cyber Games in fata echipei anului 2009, Fnatic.

Aphex-ul 2009 pe graficul polonezilor

Acesta a reprezentat probabil si punctual lor culminant, incununarea intregii munci, concentrari si dedicari pe acest an, cu un succes nesperat. Titlul a urcat pe tabela lor de mari victorii, aflandu-se insa in tandem cu o alta reusita in aceeasi competitie in 2006, de aceasta data in Monza, Italia. Asta le-a adus de altfel si premiul de onoare din partea WCG-ului, prezenta in Hall of Fame alaturi de alte nume pentru Americanii de la Team3D. In mod absolut neasteptat, AGAiN au devenit singura echipa din istoria competitiei ce a reusit sa duca acasa titlul de doua ori in cadrul disciplinei Counter-Strike 1.6. Drumul lor inca nu a fost curmat din cadrul World Esports Masters care se afla inca in derulare, insa un meci in fata suedezilor de la Fnatic in semifinalele de maine se anunta a fi destul de greu de castigat. Indiferent de rezultat, este de adaugat ca AGAiN reprezinta in acest moment o echipa ce a reusit sa se maturizeze mult, o evolutie ce nu poate decat sa le aduca mai multe succese pentru anul ce vine.

Sursa


Supervizor Vox-INd1aNU
Organizator Cupa Vox Cs 1on1 Only Awp
 
Forum » » TRASH » Recycle Bin » AGAiN raman in istorie
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright TeaM.Bps© 2007 - 2024


 Google bot last visit powered by Bots Visit     Yahoo bot last visit powered by Bots Visit    Msn bot last visit powered by Bots Visit